Afgelopen zaterdag 17 juni had Paul Stijns van kennel Aragoleon, wederom een wandeling georganiseerd.

Een en ander zou plaats vinden in het Vordensebos bij het kasteel. Daar bleek echter een festival gaande – hoe toevallig moet het weer zijn:-), maar met prima medewerking van de parkeerwachten aldaar konden we toch in het bos verzamelen.

Een mooi aantal honden kwam opdagen waarbij het toch wel opviel dat de meesten er niet één maar 2, 3 of zelfs 4 Mastins mee hadden. Er was één vreemde eend in de bijt, een prachtige Leonberger die zich ook prima vermaakte en geen last had van een complex tov van al die ‘wit met vlekken honden’, gelukkig dat honden daar niet zo moeilijk over doen!

Zo ie zo veel verdraagzaamheid binnen toch een groep van totaal 14 honden. Oud en jong, reuen en teven. Anderzijds is dat wel typerend voor het ras.

Met name voor onze klein Nop was het een hele happening en een zeer leerzame dag! Ook vermoeiend maar dat gold ook voor de andere 2 dus eenmaal thuis hadden we 3 tevreden knorrende honden!

Helaas waren in het bos diverse paden afgezet waardoor een leuke rondwandeling niet mogelijk was. Ook ter plekke iets eten of drinken was vanwege het festival eigenlijk onmogelijk.

Gelukkig wist Dirk vlak in de buurt een cafetaria aan de rand van het bos waar een ruime gelegenheid tot buiten zitten bij is.
Met de hele club naar de Kaleberg in Barchem vertrokken waar we een heerlijk hebben gegeten en gedronken en nog even konden napraten met elkaar.

Al met al een geslaagde dag en dank aan Paul voor de organisatie!